Boek over zelfsturende teams in langdurige zorg succesvol

27-11-2017

 

In november 2016 verscheen het boek ‘Herverdelen van eigenaarschap’ waar ik met veel plezier aan bijgedragen heb. In het voorwoord staat vermeld: ‘Een andere steunpilaar was Ine Bimbergen die de teksten leesbaar maakte, inconsequenties eruit haalde en alles bestudeerde omdat ze het – letterlijk- morgen wilde toepassen. Wat ze ook deed. Veel kritischer kan het niet’.

Dat toepassen van mijn kennis doe ik onder andere als teamcoach in organisaties die de omslag naar zelfsturing, Rijnlands organiseren en het herverdelen van eigenaarschap willen maken. Ook begeleid ik mensen die deze verandering intern willen ondersteunen. Het boek helpt mij telkens scherp te blijven op de onderliggende visie en de achterliggende overtuigingen. Want de weg naar zelfsturing is geen eenvoudige, maar wel een kansrijke.

Het boek is onder meer te bestellen op managementboek.nl.
Wanneer je interesse hebt en persoonlijk contact zoekt, stuur ik je met alle liefde een presentexemplaar.

 

'Werk vanuit persoonlijke kracht'