top of page
Tree Stump

'Start bij de basis'

Visie

Ik houd van de details waarmee iemand eigenheid toont.

Want mensen inspireren mij. Zeker wanneer het gaat om wat drijfveren of blokkades zijn. Daar speel ik graag op in.

Met scherp oor en helder oog voor onderliggende emoties, onbewuste boodschappen en de lichaamstaal. Met inzet van humor en enthousiasme. Respectvol confronterend, betrokken, genuanceerd en alert. Om keuzeprocessen te begeleiden, hardnekkige patronen te doorbreken en beperkende overtuigingen te veranderen. Waarbij ik mijn aandacht richt op het optimaal benutten van ieders unieke kwaliteiten. Telkens met het doel bewustwording te brengen en in beweging te zetten. Want ik wil mensen zelf laten ontdekken en ervaren hoeveel kansen en mogelijkheden er zijn om werkelijk stappen te zetten. Om van richting te veranderen en zingeving te ervaren. Omdat ik geloof dat iedereen persoonlijke kracht kan inzetten als effectieve daadkracht. Dat is in elk geval wat ik elk mens van harte gun en dat is waar ik met liefde en plezier aan wil bijdragen.

Bronnen, ervaringen en achtergrond Sinds 1998 train, begeleid, coach en adviseer ik met veel plezier. Dit nadat ik zelf jarenlang zoekende ben geweest om mijn passie te vinden. Wat achteraf een vruchtbare leerschool bleek te zijn. Om te kunnen doen wat ik nu doe, put ik uit diverse bronnen. Zo ben ik onder meer Master in Neuro-Linguïstische Psychologie (NLP), Certified Time Line Therapy Practitioner en licentiehouder van het 7-kwaliteitenpalet®. Dit betekent dat ik de opleiding ‘De psychologie van het lichaam’ bij Annet van Laar heb afgerond en deelneem aan doorlopende professionalisering.

Ook heb ik opleidingen en trainingen gevolgd in Mindfulness, Rationele Effectiviteit (RET), Systemisch Werken, Organisation and Relationship System Coaching (ORSC), Begeleiden bij Verlies, Theory-U, Act Yourself, Provocatief Coachen en Lichaamsgericht Werken. De instrumenten uit al deze methodieken, zet ik op geheel eigen wijze in. Daarbij komt mijn werkervaring in diverse leidinggevende functies (als restaurantmanager, planningscoördinator, projectleider en eindredacteur) goed van pas. Plus alles wat het leven zelf me ondertussen geleerd heeft.

Om alert te blijven, volg ik supervisietrajecten en participeer ik in diverse reflectiegroepen. Vanaf 2005 ben ik aangesloten bij het NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en sinds januari 2011 bij EMCC, European Mentoring & Coaching Council waar ik geregistreerd ben als NOBCO/EMCC Senior Coach. Met dank aan de talloze opleidingen die ik heb gevolgd en nog steeds volg. Waarvan hier een overzicht.

Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met (de verwerking van) persoonsgegevens. Lees hier mijn privacyverklaring.

bottom of page