Coaching

Durf je eigenheid te leven en te laten zien wat jou tekent

Heb je anders gezegd de wens meer jezelf te zijn of zoek je naar balans en inspiratie? Wil je zelfvertrouwen uitstralen, krachtiger zijn in je optreden, je kwaliteiten benutten en meer innerlijke vrijheid ervaren? Of wil je je loopbaan een frisse wending geven en ontdekken wat plezierig functioneren voor jou betekent? Ervaar je daarbij last van stress en ben je bang burn-out te raken of wil je adequater reageren op verschillen in visie en (innerlijke) conflicten? Of wellicht kamp je met rouw en verlies waardoor het leven lastig is en zoek je daarom steun….

Kies in al die gevallen voor coaching bij mij. Zeker wanneer je hoog opgeleid bent en je sowieso verder wilt ontwikkelen. Want al binnen drie tot vijf bijeenkomsten zijn enorme veranderingen te realiseren. Wat onder meer blijkt uit de ervaringen van coachees die zijn te lezen op LinkedIn  en hier verderop.

Ik ben onder meer opgeleid in het 7-kwaliteitenpalet®, ontwikkeld door Annet van Laar en gebaseerd op het boek ‘Van binnen weet je alles, handboek voor lichaamswijsheid’. Door het palet te lopen leer ik je je lichaamstaal te verstaan en de wijsheid daarvan te volgen in werk en privé. Stap voor stap ervaar je zelf hoe de balans op fysiek, emotioneel en mentaal niveau hersteld kan worden waardoor je verrassend snel competenter kunt zijn in allerlei situaties. Meer weten over mijn werkwijze, de opzet van een coachtraject en tarieven? Klik dan hier. Weten welke coachvormen er mogelijk zijn? Lees dan verder.

Personal Coaching  Zet je kwaliteiten optimaal in en ontwikkel persoonlijk leiderschap. Leer omgaan met (innerlijke) conflicten, onzekerheden of stress en ervaar meer vrijheid in je handelen. Door je innerlijke speelruimte te vergroten en meer focus aan te brengen, kun je gemakkelijker ander gedrag inzetten.
Loopbaanbegeleiding en Talentontwikkeling Ontdek wat plezierig functioneren voor jou betekent door jouw inspiratie en innerlijke drijfveren te (her)vinden. Benut kortom je persoonlijke kracht en doe aan effectieve zelfsturing om je meest ideale werkomgeving te creëeren.
Coaching voor Talentvolle Vrouwen
Carrière maken in bijvoorbeeld de wetenschappelijke wereld of een technische omgeving, valt niet altijd mee. Benut dus je kansen op de juiste momenten, profileer jezelf op strategische wijze en zorg voor de bewaking van je energiebalans binnen zowel je werk als in je privé-omgeving. Met extra tools om grenzen te stellen, kun je gedrag neerzetten waarvan je eerder dacht dat nooit te kunnen.
Coachtraject-in-Bedrijf
Coaching als succesfactor voor organisaties. Als burn-out preventie of bij cultuurveranderingen. Om unieke kwaliteiten en vooral (!) mensen te behouden.
TeamtrajectPlus
Coaching voor teams. Over omgaan met veranderingen en verschillen, zelfsturing, de ontwikkeling van eenduidige teamwaarden, verdergaande professionalisering, het gezamenlijk uitdragen van een visie en plezierig samenwerken (‘Wie het weet, mag het zeggen.’)
Relatiecoaching Wanneer er conflict dreigt (of is) en onverschilligheid op de loer ligt. Tussen collega’s onderling, tussen werkgever en werknemer of tussen zakenpartners.

REACTIES van COACHEES
“Door jouw coaching ben ik meer gaan nadenken over wat ik wil en vooral ook niet wil. Daardoor kan ik mijn eigen grenzen beter bewaken.”
“Ine is een coach die empowered. Ze helpt je je eigen talenten en kracht in te zetten in de problemen die je tegen komt. Ze geeft goede adviezen over constructieve communicatie, zet verschillende technieken in en doet dit alles op een vriendelijke, empathische en respecterende manier. Sterk vind ik dat ze zichzelf houdt aan een maximum aantal sessies van vijf keer.”
“Ine is een coach die op een open en prettige manier helpt bij het duidelijk krijgen van de vraag die op dat moment opgepakt moet worden. Zij doet dit betrokken, met een warme uitstraling en met de juiste humor op het juiste moment.”
“Ine stelt de coachee in staat zijn of haar sterke en minder sterke punten duidelijk te krijgen en helpt iemand in zijn kracht te komen. Ze straalt hierbij professionaliteit uit en ze heeft duidelijk kennis van zaken op het gebied van psychologie en begeleiding. Ine maakt gebruik van veel verschillende en vaak creatieve werkvormen.”

KWALITEITSGARANTIE
Sinds 2005 ben ik geregistreerd bij NOBCO, De Nederlandse Orde van Beroepscoachesach heb. Ook ben ik vanaf januari 2011 aangesloten bij het EMCC (European Mentoring & Coaching Council) als Senior Practitioner. Ik houd me aan de Global code of Ethics (GCE) van de EMCC. Deze is sinds 1 januari 2017 ook in Nederland van kracht (zie Internationale Ethische Gedragscode van NOBCO ).

'Werk vanuit persoonlijke kracht'