top of page

'Werk vanuit persoonlijke kracht'

Coaching

Durf jij je eigenheid te leven en te laten zien wat jou tekent?

Heb je misschien de wens meer jezelf te zijn of zoek je naar balans en inspiratie? Wil je zelfvertrouwen uitstralen, krachtiger zijn

in je optreden, je kwaliteiten benutten en meer innerlijke vrijheid ervaren? Of wil je onderzoeken wat plezierig functioneren voor jou betekent? Ervaar je daarbij last van stress en ben je bang burn-out te raken of wil je adequater reageren op verschillen in visie en anders omgaan met (innerlijke) conflicten? Meer focus hebben of je speelruimte juist vergroten? Of wellicht kamp je met rouw en verlies waardoor het leven lastig is en zoek je daarom steun….

In al die gevallen ben je meer dan welkom. Al binnen vier tot vijf bijeenkomsten zijn enorme veranderingen te realiseren. Wat onder meer blijkt uit de ervaringen van coachees die zijn te lezen op LinkedIn  en hier verderop.

Ik ben onder meer opgeleid in de psychologie van het lichaam en het 7-kwaliteitenpalet® (ontwikkeld door Annet van Laar en gebaseerd op het boek ‘Van binnen weet je alles, handboek voor lichaamswijsheid'). Door te luisteren naar de wijsheid van je lichaam en dit praktisch te vertalen, weet je beter wat je te doen staat of wat je juist beter kunt laten. Stap voor stap ervaar je zelf hoe de balans op fysiek, emotioneel en mentaal niveau hersteld kan worden waardoor je verrassend snel competenter kunt zijn in allerlei werk- en privésituaties.

Meer weten over mijn werkwijze, de opzet van een coachtraject en tarieven? Klik dan hier.

Anchor 1
Logo_Licentie_ine-bimbergen.jpg

REACTIES VAN COACHEES

“Door jouw coaching ben ik meer gaan nadenken over wat ik wil en vooral ook niet wil. Daardoor kan ik mijn eigen grenzen beter bewaken.”

“Ine is een coach die empowered. Ze helpt je je eigen talenten en kracht in te zetten in de problemen die je tegen komt. Ze geeft goede adviezen over constructieve communicatie, zet verschillende technieken in en doet dit alles op een vriendelijke, empathische en respecterende manier. Sterk vind ik dat ze zichzelf houdt aan een maximum aantal sessies van vijf keer.”

“Op een open en prettige manier helpt Ine bij het duidelijk krijgen van de vraag. Zij doet dit betrokken, met een warme uitstraling en met de juiste humor op het juiste moment.”

“Ine stelt de coachee in staat zijn of haar sterke en minder sterke punten duidelijk te krijgen en helpt iemand in zijn kracht te komen. Ze straalt hierbij professionaliteit uit en ze heeft duidelijk kennis van zaken op het gebied van psychologie en begeleiding. Ine maakt gebruik van veel verschillende en vaak creatieve werkvormen.”

KWALITEITSGARANTIE Sinds 2005 ben ik aangesloten bij NOBCO,

De Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Ook ben ik vanaf januari 2011 als

Senior Practitioner geregistreerd bij het EMCC (European Mentoring &

Coaching Council) waardoor ik me NOBCO/EMCC Senior Coach mag

noemen. Ik houd me aan de Global code of Ethics (GCE) van de EMCC.

Deze is sinds 1 januari 2017 ook in Nederland van kracht

(zie Internationale Ethische Gedragscode van NOBCO).

eia-senior-practitioner-logo.jpg
global-code-of-ethics-logo-rgb.png
nobco-logo-part-of-emcc.jpg
logo-mysupervisor-1.png
bottom of page