top of page
White Flowers

'Werk vanuit persoonlijke kracht'

Training

Er is altijd iets bijzonders te ontdekken….

Werken met plezier staat in mijn (onze) trainingen en workshops centraal. Lol hebben in wat je doet, maakt immers dat je kunt leren. Wat ik graag faciliteer door direct, zonder oordeel en met een vleug humor in te spelen op wat zich aandient. Dat brengt snel verbinding en vertrouwen zodat ik gemakkelijk in klare taal kan zeggen waar het op staat en waar het om gaat. Met oog voor de potentie van iedereen en voor het doel plus gewenste resultaat. Wat mensen motiveert om hun competenties en kwaliteiten daadwerkelijk effectief in te zetten. Want ik wil echt bereiken dat iedereen de innerlijke inspiratie voelt om positief bij te dragen. Dat verhoogt immers het rendement voor zowel teams als organisaties en dat brengt tegelijkertijd meer (werk)geluk voor iedereen. En dat is waar het om gaat.

Kies uit de volgende unieke trainingen en workshops:

ActYourself  is een efficiënte en snelle methodiek om je innerlijke speelruimte te vergroten. Door te ervaren – dus zonder na te denken en te analyseren- ontdek je hoe het is om ander gedrag neer te zetten dan je gewend bent. Je leert als het ware een rol te pakken zonder een spel te spelen. Waarop je dat ‘nieuwe’ gedrag gemakkelijk(er) kunt integreren in de dagelijkse praktijk. Wat voor werkelijk iedereen nuttig en zinvol is. Want elk mens heeft immers de wens in bepaalde situaties anders te kunnen reageren. Managers willen bijvoorbeeld flexibeler worden in hun stijl van leidinggeven en wie van nature niet zo assertief is, wil gemakkelijker grenzen kunnen stellen. Trainers, coaches en docenten wensen dat ze hun professionele rol veelzijdiger kunnen invullen. Enzovoort. (Act Yourself workshops verzorg ik samen met Kees van Loenen.)

Regie van Fantasie Voor teams, projectgroepen of redacties die geïnspireerd aan de slag willen met creatief denken, het genereren van ideeën en de succesvolle realisatie van concrete doelstellingen (in samenwerking met Edwin Kisman consultant en eigenaar van ScienceGraphics).

Ontmoet Verborgen Ikken Workshop die een snelle en creatieve manier biedt om persoonlijke keuzeprocessen te vergemakkelijken. Brengt gegarandeerd nieuwe perspectieven. Ook voor trainers, coaches en anderen die mensen professioneel begeleiden bij het maken van keuzes (ontwikkeld in samenspraak met Peter Peters, voorheen senior HRD/MD-adviseur en leermanager van talent aan de Universiteit Utrecht).

Graag werk ik samen met Eric Elbertsen van Erasmus Training en met Antoinette van Reekum, Shine Academy Samen verzorgen we onder andere trajecten voor professionele begeleiders over omgaan met rouw en verlies.

Naast bovenstaande specials zijn trainingen en workshops over de volgende onderwerpen en (onderling te combineren) thema’s mogelijk:

 • assertiviteit en weerbaarheid
 • authentiek en integer communiceren

 • werken vanuit persoonlijke kracht

 • emotionele en sociale intelligentie

 • plezierig en doelgericht samenwerken in teams

 • mindfulness; aandacht richten en zijn in het nu

 • feedback geven en ontvangen

 • persoonlijke effectiviteit

 • conflicthantering

 • professionele gespreksvoering; respectvol communiceren met het juiste effect

 • coachend leidinggeven en het coachen van collega’s

 • improvisatietechnieken en veranderingsprocssen
   

Neem gerust contact op om verder te praten over de mogelijkheden.

AANBEVELINGEN

”Dank Ine voor hoe je mij op inspirerende wijze mijn persoonlijke kracht hebt laten ontdekken.”

"Wijs mens met een groot hart en veel levenservaring."

“Ine is alert, toont respect voor ieders eigenheid en weet met een nuchtere constatering -of met een kwinkslag- de juiste snaar te raken.”

“Ik heb Ine ervaren als een zeer inspirerende trainer met een scherp inzicht in menselijk gedrag en onderlinge drijfveren.”

“Ine Bimbergen is een geweldige trainer. Ik ging na elke bijeenkomst zeer positief naar huis.”

KWALITEITSGARANTIE

Ik ben aangesloten bij het CRKBO en ik volg de beroepscode van het NVO2, de Nederlandse Vereniging van HRD-professionals in Ontwikkelen en Opleiden. Daarnaast heb ik nauwe samenwerkingsverbanden met diverse collega’s en trainingsacteurs, zodat we altijd maatwerk kunnen verzorgen. De lijst van trouwe opdrachtgevers, vaste relaties en referenties spreekt wat dat betreft voor zich.

CRKBO_Docent.jpg
bottom of page